Select Page

website coming soon!

 

 

 

s

La Cocinera is van vele markten thuis.

Opgeleid als beeldend kunstenaar en vormgever, ontwerp en bouw ik websites in (met name) WordPress, die desgewenst worden opgeleverd met een heldere handleiding voor het zelf bijhouden van de content van de website. Ik kan meedenken over structuur, vorm en doelgroep van de website,  teksten redigeren en beeldmateriaal bewerken. Ook heb ik een ruime ervaring met het maken van digitale nieuwsbrieven, papieren flyers, kaartjes, brochures, stickers en ander promotiemateriaal. Ik kan les of advies geven over het werken met een CMS in oa WordPress, het overzetten van een bestaande website naar een nieuw systeem, en het verzorgen van emailmarketing in Mailchimp. Verder maak ik animaties, zowel in opdracht als in eigen beheer.

Ik werk vooral samen met instellingen en zelfstandige ondernemers in de culturele sector. In het verleden was ik daarnaast ook lange tijd werkzaam als cateraar voor locatietheatergroepen, en heb een aantal projecten gedaan waarbij kunst en eten samenkwamen. De naam van mijn bedrijf, La Cocinera – Spaans voor de kokkin, stamt nog uit die tijd. Ik ben zeer goed bekend met het theaterfestivalcircuit en doe regelmatig nog opdrachten op administratief en productioneel gebied in deze sector, momenteel o.a. voor Exoot. 

r
r

LaCocinera kookt bij voorkeur -en met smaak-  in Amsterdam, maar ook Antwerpen, Madrid, Berlijn of Almere behoren tot de mogelijkheden. Neem contact op als u er meer over wilt weten. Hieronder binnenkort een overzicht van haar avonturen.

LaCocinera kookt bij voorkeur -en met smaak-  in Amsterdam, maar ook Antwerpen, Madrid, Berlijn of Almere behoren tot de mogelijkheden. Neem contact op als u er meer over wilt weten.  Hieronder binnenkort een overzicht van haar avonturen.

LaCocinera kookt bij voorkeur -en met smaak-  in Amsterdam, maar ook Antwerpen, Madrid, Berlijn of Almere behoren tot de mogelijkheden. Neem contact op als u er meer over wilt weten. Hieronder binnenkort een overzicht van haar avonturen.

r

 

 

 

 

Opgeleid als beeldend kunstenaar en vormgever, ontwerp en bouw ik websites in WordPress en kan ook helpen bij het meedenken over structuur, vorm en doelgroep van je website, het redigeren van je webteksten en het bewerken van beeldmateriaal en foto’s.
De websites zijn zeer eenvoudig bij te houden, een handleiding om in WordPress te kunnen werken lever ik er bij.

Ook kan ik er een huisstijl; briefpapier, flyers en een visitekaartje bij maken. Verder ontwerp ik ook nieuwsbrieven voor mijn klanten, meestal in Mailchimp en deze kan desgewenst via een optin formulier aan je website gekoppeld worden.

Ik maak ook animaties, en de naam van mijn bedrijf, La Cocinera, de kokkin, stamt nog van toen ik catering deed voor locatietheatergroepen en beeldende kunst projecten.

 

 

 

s

Palabras Mayores

palabrasmayores.nl - 2017 tot nu Drietalige website voor het bedrijf van een vertaler en docent Spaans. Homepage heeft een videobackground met een animatie van een 'vertaalmachine' die zinnen opslokt en vervolgens weer reproduceert in de juiste taal. Geluid erbij is...

Keij Promotions

keijpromotions.nl - 2018 tot nu Website voor bedrijf van een muziekprogrammeur, met animaties in de navigatie.De content van de website is nog deels onder constructie.  Vormgeving website, visitekaartje, animaties, bouw (WordPress) en webmaster: LaCocinera.Logo:...

Ida van der Lee

idavanderlee.nl - 2004 tot nu Tweetalige website (nl-en) voor een beeldend kunstenaar, met een zeer uitgebreid portfolio van eigen projecten en werk in opdracht.Contactformulier met mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief (Mailchimp). Pagina met...

Arjen Arnoldussen

arjenarnoldussen.nl - 2013 tot nu Onepage website voor een theatermaker, trainingsacteur en regisseur. Contactformulier met mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief (Mailchimp). Overzicht van de gemaakte nieuwsbrieven onder wat doe ik. Vormgeving...

Esther van Marrewijk

esthervanmarrewijk.nl - 2017 tot nu Website voor een theatermaker, trainingsacteur en regisseur. Enkele projecten zijn als PDF te bekijken en down te loaden. Vormgeving website en bouw (WordPress): LaCocinera.                ...

Babok

babok.nl - 2004 tot nu Tweetalige (nl-en) website voor stichting Babok, objecttheater, met een overzicht van actuele projecten en een archief voor voorstellingen die niet meer gespeeld worden, met video's en foto's. Ook een speellijst met overzicht van alle jaren...

Ernezt

ernezt.nl - 2013 tot nuWebsite voor een muzikant en muziekdocent.Je kan korte stukjes van zijn muziek beluisteren via een SoundCloudplugin.Bouw website (WordPress) en webmaster: LaCocinera.Naar een design van Asuf.         

new website

2 + 12 =